KKTC AVCILIK
FEDERASYONU

Reklam

760 x 90

KKTC Avcılık Federasyonu Öneri ve Şikayetler

Aklınıza takılan tüm sorularınızı bize sorabilirsiniz. Bizimle iletişim kurmaktan Lütfen çekinmeyiniz !...

Öneri ve Şikayetler Formu


Öneri ve Şikayetler

ahmet hacýer

av hayvanlarımız bölümünde fassa için sınırsız vuruabilir yazdınız. Bu ibare yanlıştır her avcı bir av gününde en fazla 8 adet fassa avlayabilir. Lütfen dikkat edin.


zeki akdeniz

arpalı fare zehirinin zararları ile ilgili görüşünüz üzerine bu zehirli karışımı ülkemizde ilk kullanan kişi olan ve de birlikte çalıştığım GTZ uzmanı rahmetli Arno Hoppe ve G.Kıbrıs uzmanı Mr.Krambiasın çalışmalarını okumanızı tavsiye ederim.


Sadýk Tijensoy

Yeni Düzen gazetesinin 21/04/2011 Üveyik Avı Mahkemelik yazısına acilen fedreasyonumuz tarafından gerekli olan cevabın verilmesini istiyoruz.


Sadýk Tijensoy

Ben geçen seneki üveyik avına 3 pazar giderek çok büyük zevk almıştım ,bu senede sadece 3 pazar verilmesi bence daha uygun olurdu.Çünkü çarşamba günleri yapılan avlarda daha kısıtlı sayıda avcı gittiği için kaçak av yapılmasına daha kolay zemin hazırlanmaktadır,gereğnin yapılmasını rica ederim.


efe

balik yarisma videolarini paylasirsanizmemnun oluruz


Okan Saygýn

Ana Menü başlığı altında , Av Hayvanlarımız sayfasını lütfen yeniden gözden geçiriniz... imla yanlışlıkları bir kenara, av hayvanlarını yerli ve göçmen olarak gruplandırınız..... adı yanlış ve eksik yazılan kuşların yanı sıra hakkında hiç bir bilgi dahi verilmeyen var... teşekkürler


Osman COOK

1 MART 15 HAZIRAN ARASI UYGULANAN KOPEKLERIN MERADA GEZDIRME YASAGINA ALTERNATIF OLARAK PLOT BOLGELER BELIRLENEREK AVCILARIN BU BOLGELERDE SERBESTCE KOPEK GEZDIRMELERINE OLANAK SAGLAYACAK DUZENLEMENIN UYGUNSA YAPILMASINI RICA EDIYORUM. BENCE KOPEKLERIN BUKADAR UZUN ZAMAN KAPALI TUTULMASI ONLARA ZARAR VERIYOR TEKRAR AYNI PERFORMANSI GOSTERMESI UZUN ZAMAN ALIYOR. SAYGILARIMLA Osman COOK BEYARMUDU AVCILIK ATICILIK BIRLIGI BASKANI


Þenol Karayel

Av haritası daha büyük ve okunaklı çıkarsa nersi açık neresi kapalı daha iyi görme imkanımız olur büyteç ile bile okunmaz malesef.


bilge say

Av haritalari sitede cok kucuk federasyonun av haritalarini yuksek cozunurlukte tum avcilarin print yapip yararlanabilecegi bulundurmasi gerekir gazetede cikan haritada koy isimleri okunamiyor selamlar


Gürsoy sakallýoðlu

Federasyonunuzun dikmende yaptığı inşaatı geçen gün gördüm. gözlerime inanamadım. daha iki ay önce orada olmayan binalar ve kümesler nerdeyse bitiyor. neden sitenizde inşaatın son geldiği aşamayı yayınlamıyorsunuz.


duyarlý avcýý

çok sayıda kaçak av yapıldığı kanısındayım. Geçmişte de olduğu gibi şimdi de bu sorunun önüne geçilememektedir. yapılan harcamaların, masrafların haddi hesabı yokken köpeğe, trolliye ve artan av ruhsatları'na rahmen yinede merahımızdan ve doğa sevgimizden dolayı ava gidiyoruz. cezalar caydırıcı fakat yolda deilde birazda ovada ,dağda denetim olması lazım. denetimler bu kadar yetersizken çoğu yerdeki polis karakollarınında kapanmasıyla birlikte resmen gelin arkadaşlar elinizi kolunuzu sallayarak kaçak av yapın,karpaz bölgesinde hemen hemen her köyde kaçak av yapılıyor. tabii bu da biliniyor. nasıl olsa boğçacı olmayanlar vergisini veriyor. yazık günah bu verilen paralara bekle av üresin. farkındamısınız eskıden tavşan diğer avlardan fazla idi. şimdi tam tersii kaçak avdan dolayı.. yetkilileri bu konuda göreve davet ediyoruz.. gece saat 00:00 dan 05:00 a kadar tavşan kıstırmak için mekik döşeyen boğçacılar için.. şehirden gelen avcı av noktasına gidene kadar trolli, ruhsat vb. aramalardan geçiyor. ya diger tarafta boğçacı kacak avından gelip normal avına ne eksiklerle gidiyor...


MUSTAFA KORKMAZ

Avcılık Federasyonunun organize ettiği Avcılık Fuarı çok güzel oldu. emeği geçen herkesi kutuluyorum. ikincisini bekliyoruz.


Turan

Siz Avcılık Federasyonunu yaptıklarınızdan ötürü tebrik ederim. Yaptıklarınız derken bu güzel ülkemizde ilkleri gerçekleştirdiniz. Buna bir de birinci Av ve Avcılık Fuarını katmanız tam yerinde oldu. Biz avcılardan sizlere tam destek. Bir de yasak av olayını tam olarak çözebilirseniz inanırım ki tarihe geçeceksiniz. Başarılarınızın devam etmesini dilerim. Esenlikle kalın.


cemal düzdaban

av haritalarındaki numaralı bölgeleri açıklamalı olarak yazarsanız daha iyi olacaktır çünkü bölgeleri tam olarak anlamıyoruz.


Veli

Yıllarca sindirilmiş, sömürülmüş ve hakları elinden alınmış bir camiaydık. Ancak şu anda görevde olan yönetimle ilgili benim pozitif düşüncelerim vardır. Ve bana göre bu camianın bu yönetimle devam etmesi gerek. Halk arasındaki deyişle GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ. Bir da bu camiayı toparlarsa bu yönetim bana göre yıllarca yapılamamış çok büyük bir işi başaracaktır. Bitsin artık hiziplikler.